A është shqipja gjuha juaj amtare?

Atëherë keni saktësisht të drejtë në këtë portal! Bashkatdhetarët me origjinë shqiptare që po përgatiten për testin e integrimit për pasaportën zvicerane vlerësojnë veçanërisht mësimet nga njerëzit dygjuhësh.

Ndonjëherë ju nevojitet vetëm shpjegimi në gjuhën tuaj amtare, veçanërisht nëse kandidati nuk e kupton gjuhën gjermane në mënyrë të përsosur.

 

Dëshironi të fitoni të ardhura anësore?

Pastaj ofroni ndihmën tuaj për integrim me një reklamë falas dhe gjeni studentë të të gjitha moshave në Zvicër. Objektivat e të nxënit do t'ju njoftohen nga studenti.

Fatkeqësisht, ne nuk flasim shqip vetë, prandaj u desh ta përkthenim këtë tekst me Google Translator. Buzëqeshjet lejohen nëse ka ndonjë gabim. (Përkthyer me google translator)

A jeni dygjuhësh - gjermanisht / shqip?

Nëse jeni rritur në një familje dygjuhëshe (shqip / gjerman) dhe keni përfunduar arsimin tuaj shkollor në Zvicër, do të ishte e lehtë për ju të shpjegoni të gjitha pyetjet në lidhje me historinë, gjeografinë, politikën, kulturën dhe shoqërinë zvicerane dhe sundimin e ligjit. Me fjalë të tjera, të gjitha temat që aplikantët për pasaportën zvicerane duhet të dinë në intervistën e integrimit.


⮨ zurück  Kërkohet mësuesi i gjuhës shqipe  weiter ⮩

Gesucht: Albanisch Lehrer/innen

Kërkesat teknike për mësimet tuaja online

  • Kompjuter (laptop ose tablet) me kamera në internet dhe mikrofon

  • Një lidhje e shpejtë në internet është thelbësore

  • Një vend i qetë (pa zhurmë në sfond!)

  • Vegël video konferencë (falas dhe e njohur: Zmadhimi, Shikuesi i Skuadrës, Skype). Shumica e studentëve tani janë njohur me mësimet në internet

  • Sistemi i pagesave: merrni para për shembull me PayPal

Të gjitha marrëveshjet, përfshirë pagesën e tarifave të kursit, bëhen drejtpërdrejt midis mësuesve dhe studentëve. Portali nuk merr përsipër ndonjë kërkesë të mëtejshme shërbimi ose përgjegjësie ose "garanci suksesi" (shih gjithashtu termat dhe kushtet tona të përgjithshme).

Reklamimi juaj është dhe do të jetë falas! Provojeni - nëse nuk guxoni, nuk do të fitoni!